Kako do sopstvene knjige?

knjigePoštovani prijatelji,
Konkursi regiona - Presing pokrenuli su program izdavaštva pod imenom Kako do sopstvene knjige. Objavljujemo poeziju, prozu, esejistiku, naučne radove. U pitanju je autorski samizdat, prvenstveno namenjen piscima koji nemaju izdavača. Nudimo kompletnu uslugu vezanu za objavljivanje knjige: lekturu, korekturu, prelom teksta i pripremu za štampu.
Zainteresovani za naše usluge mogu poslati tekstove (romane, zbike poezije i pripovedaka, itd) koje žele da objave. Autori sa kojima bude sklopljen izdavački ugovor imaće obezbeđenu promociju na sajtu Konkursi regiona i prijateljskim internet portalima, sa objavljivanjem kritičkih prikaza i medijskim praćenjem promocija i književnih večeri u celom regionu. E-mail na koji se primaju radovi je: kr.presing@gmail.com
U tabeli je dat primer obračuna cene određenih formata u odnosu na broj primeraka. Cene su date orijentaciono, a do konačnog iznosa se dolazi uzimanjem u obzir tačnog broja strana, debljine korica i drugih faktora. Po želji autora, možemo organizovati i distribuciju knjige.
cena 1
Posebnu ponudu čine izdanja malih tiraža. Tu se za relativno skromna sredstva može doći do knjige za svega par dana. Nekad je ovaj tiraž sasvim dovoljan za spisateljski početak.
cena 2
Od ukupnog tiraža, Narodnoj biblioteci u Beogradu prosleđuje se pet primeraka.
S poštovanjem, 
Konkursi regiona

Нема коментара:

Постави коментар


Časopis za umetnost i društvena pitanja